Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Χρήση της Τρισδιάστατης εναλλαγής παραθύρων του Aero.

Χρήση της Τρισδιάστατης εναλλαγής παραθύρων του Aero

Με την Τρισδιάστατη εναλλαγή παραθύρων του Aero, μπορείτε να κάνετε εύκολα προεπισκόπηση όλων των ανοιχτών παραθύρων σας (για παράδειγμα, των ανοιχτών αρχείων, φακέλων και εγγράφων) χωρίς να κάνετε κλικ στη γραμμή εργασιών. Η Τρισδιάστατη εναλλαγή παραθύρων εμφανίζει τα ανοιχτά παράθυρα σε μια στοίβα. Στο επάνω μέρος της στοίβας βλέπετε ένα ανοιχτό παράθυρο. Για να δείτε τα άλλα παράθυρα, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των περιεχομένων της στοίβας.
Τρισδιάστατη εναλλαγή παραθύρων του AeroΤρισδιάστατη εναλλαγή παραθύρων του Aero

Για να περάσετε από ένα παράθυρο σε ένα άλλο χρησιμοποιώντας την Τρισδιάστατη εναλλαγή παραθύρων

  1. Πατήστε το συνδυασμό πλήκτρων Ctrl+πλήκτρο λογότυπου των Windows Πλήκτρο λογοτύπου των Windows+Tab.
  2. Πατήστε το πλήκτρο Tab για να μετακινηθείτε στα διάφορα παράθυρα. (Μπορείτε επίσης να πατήσετε το Δεξιό βέλος ή το Κάτω βέλος για να μετακινηθείτε προς τα εμπρός κατά ένα παράθυρο ή να πατήσετε το Αριστερό βέλος ή το Επάνω βέλος για να μετακινηθείτε προς τα πίσω κατά ένα παράθυρο.)
  3. Κάντε κλικ σε ένα παράθυρο στη στοίβα για να εμφανίσετε το συγκεκριμένο παράθυρο ή κάντε κλικ έξω από τη στοίβα για να κλείσετε την Τρισδιάστατη εναλλαγή παραθύρων χωρίς εναλλαγή παραθύρων. Επίσης, μπορείτε να περιστρέψετε τον τροχό του ποντικιού για να μετακινηθείτε γρήγορα στα ανοικτά παράθυρα.

Συμβουλή

Μπορείτε επίσης να μετακινηθείτε μεταξύ ανοιχτών παραθύρων πατώντας το πλήκτρο λογότυπου των Windows Πλήκτρο λογοτύπου των Windows+Tab και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο λογότυπου των Windows. Πατήστε το πλήκτρο Tab έως ότου το παράθυρο που θέλετε βρεθεί μπροστά από τη στοίβα και μετά αφήστε το πλήκτρο λογότυπου των Windows.
Η Τρισδιάστατη εναλλαγή παραθύρων είναι μέρος της εμπειρίας Aero. Εάν ο υπολογιστής σας δεν υποστηρίζει Aero, ή εάν χρησιμοποιείτε ένα θέμα διαφορετικό από τα θέματα των Windows 7, μπορείτε να προβάλλετε τα ανοιχτά προγράμματα και παράθυρα στον υπολογιστή σας, πατώντας το συνδυασμό πλήκτρων Alt+Tab. Για να μετακινηθείτε μεταξύ των ανοιχτών παραθύρων, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Alt και πατήστε το πλήκτρο Tab, πατήστε τα πλήκτρα βέλους ή χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας.

 Πηγή:Microsoft

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.