Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Δημιουργία και συμπερίληψη υπογραφής σε εξερχόμενα μηνύματα

Δημιουργία και συμπερίληψη υπογραφής σε εξερχόμενα μηνύματα

 


Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες υπογραφές για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου οι οποίες αποτελούνται από κείμενο, εικόνες, τη δική σας ηλεκτρονική επαγγελματική κάρτα, ένα λογότυπο, ή ακόμα και μια εικόνα της χειρόγραφης υπογραφής σας.
Μπορείτε να δημιουργήσετε όσες υπογραφές χρειάζεστε. Επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του Microsoft Office Outlook ώστε να προσθέτει αυτόματα μια υπογραφή σε εξερχόμενα μηνύματα ή μπορείτε να προσθέτετε την υπογραφή με μη αυτόματο τρόπο όποτε είναι απαραίτητο.

Δημιουργία υπογραφής

 1. . Σε ένα νέο μήνυμα, στην καρτέλα Μήνυμα, στην ομάδα Συμπερίληψη, κάντε κλικ στην επιλογή Υπογραφή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Υπογραφές.
 2. Στην καρτέλα Υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία.
 3. Πληκτρολογήστε το όνομα για την υπογραφή και κάντε κλικ στο κουμπί OK
 4. Στο πλαίσιο Επεξεργασία υπογραφής, πληκτρολογήστε το κείμενο που θέλετε να συμπεριλάβετε στην υπογραφή.
Δημιουργία νέας υπογραφής
 1. Για να μορφοποιήσετε το κείμενο, επιλέξτε το, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα κουμπιά στυλ και μορφοποίησης για να κάνετε τις επιλογές που θέλετε.
 1. Για να προσθέσετε στοιχεία εκτός από κείμενο, τοποθετήστε το δρομέα στο σημείο όπου θέλετε να εμφανιστεί το στοιχείο, και κάντε μία από τις εξής ενέργειες:
Επιλογές Διαδικασία
Για να προσθέσετε μια ηλεκτρονική επαγγελματική κάρτα Κάντε κλικ στην επιλογή Επαγγελματική κάρτα και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια επαφή από τη λίστα Καταχωρήθηκε ως. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Προσθήκη υπερ-σύνδεσης Κάντε κλικ στο κουμπί Εισαγωγή υπερ-σύνδεσης, αναζητήστε μια υπερ-σύνδεση, κάντε κλικ για να την επιλέξετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
Προσθήκη εικόνας Κάντε κλικ στο κουμπί Εικόνα, αναζητήστε μια εικόνα, κάντε κλικ για να την επιλέξετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Οι συνηθισμένες μορφές αρχείων εικόνων είναι οι εξής: .bmp, .gif, .jpg και .png.

 1. Αφού ολοκληρώσετε τη δημιουργία της υπογραφής, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 ΣΗΜΕΙΩΣΗ   Η υπογραφή που μόλις δημιουργήσατε ή τροποποιήσατε δεν θα εμφανιστεί στο εκάστοτε ανοικτό μήνυμα, αλλά πρέπει να εισαχθεί στο μήνυμα. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα "Βήμα 2: Εισαγωγή υπογραφής σε μήνυμα."

Βήμα 2: Εισαγωγή υπογραφής σε μήνυμα

Μπορείτε να καθορίσετε μια υπογραφή να προστίθεται αυτόματα στα εξερχόμενα μηνύματα, ή μπορείτε να εισαγάγετε μια υπογραφή με μη αυτόματο τρόπο όταν χρειάζεται.
 ΣΗΜΕΙΩΣΗ   Μπορείτε να εισαγάγετε μόνο μία υπογραφή ανά μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δηλαδή δεν μπορείτε να συμπεριλάβετε πολλές υπογραφές. Εάν θέλετε να συμπεριλάβετε περισσότερες πληροφορίες, δημιουργήστε μία υπογραφή με όλες τις πληροφορίες και μετά αποθηκεύστε την με νέο όνομα.

  Εισαγωγή μη αυτόματης υπογραφής

  1. Μενού Υπογραφή Σε ένα νέο μήνυμα, στην καρτέλα Μήνυμα, στην ομάδα Συμπερίληψη, κάντε κλικ στην επιλογή Υπογραφή και μετά στην επιλογή Υπογραφές.
  2. Στην περιοχή Επιλογή προεπιλεγμένης υπογραφής, στη λίστα Λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε κλικ σε ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον οποίο θέλετε να συσχετίζεται η υπογραφή.
  3. Στη λίστα Νέα μηνύματα, επιλέξτε την υπογραφή που θέλετε.
.
 1. Αν θέλετε μια υπογραφή να συμπεριλαμβάνεται σε μηνύματα απάντησης ή σε μηνύματα που προωθούνται, στη λίσταΑπαντήσεις/προωθήσεις, επιλέξτε την υπογραφή. Σε αντίθετη περίπτωση, επιλέξτε καμία.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.

  Εισαγωγή υπογραφής με μη αυτόματο τρόπο

. Σε ένα νέο μήνυμα, στην καρτέλα Μήνυμα, στην ομάδα Συμπερίληψη, κάντε κλικ στην επιλογή Υπογραφή και, στη συνέχεια, επιλέξτε την υπογραφή που θέλετε.


 Πηγή:Microsoft

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.