Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

Πληροφορίες για τον τρόπο εγκατάστασης του Windows 7 Service Pack 1 (SP1)

Πληροφορίες για τον τρόπο εγκατάστασης του Windows 7 Service Pack 1 (SP1)

 Το Windows 7 Service Pack 1 (SP1) είναι μια σημαντική ενημέρωση που περιλαμβάνει προηγούμενες δημοσιευμένες ενημερώσεις ασφάλειας, απόδοσης και σταθερότητας για τα Windows 7. Η εγκατάσταση του SP1 διατηρεί τα Windows 7 ενημερωμένα.

Ο συνιστώμενος (και ευκολότερος) τρόπος για τη λήψη του SP1 είναι να ενεργοποιήσετε την αυτόματη ενημέρωση στο Windows Update μέσω του Πίνακα Ελέγχου και να περιμένετε να λάβετε ειδοποίηση από τα Windows 7 ότι το SP1 είναι έτοιμο για εγκατάσταση. Η εγκατάσταση διαρκεί περίπου 30 λεπτά και θα πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας στο μέσο περίπου της διαδικασίας εγκατάστασης.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη λήψη του Service Pack από το Windows Update, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη του πακέτου εγκατάστασης του SP1 από το Κέντρο λήψης αρχείων της Microsoft και, στη συνέχεια, να πραγματοποιήσετε μη αυτόματη εγκατάσταση του SP1.
  1. Μεταβείτε στη ιστοσελίδα Λήψη του Windows 7 Service Pack 1 στην τοποθεσία της Microsoft στο Web και, στη συνέχεια, επιλέξτε Συνέχεια.

  2. Επιλέξτε την έκδοση 32 bit (x86) ή 64 bit (x64) του SP1, ανάλογα με την αντίστοιχη έκδοση των Windows 7 που εκτελείται στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη.

    • Για να διαπιστώσετε ποια έκδοση εκτελείται στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ στο κουμπί ΈναρξηΕικόνα του κουμπιού "Έναρξη", κάντε δεξιό κλικ στην επιλογή Υπολογιστής και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ιδιότητες. Στην ενότητα Σύστημα, δίπλα στην ένδειξη Τύπος συστήματος, μπορείτε να δείτε το λειτουργικό σύστημα.
  3. Για να εγκαταστήσετε άμεσα το SP1, κάντε κλικ στην επιλογή Άνοιγμα ή Εκτέλεση και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Για να εγκαταστήσετε το SP1 αργότερα, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση και πραγματοποιήστε λήψη του αρχείου εγκατάστασης στον υπολογιστή σας. Όταν είστε έτοιμοι να εγκαταστήσετε το SP1, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο.

  4. Στη σελίδα Εγκατάσταση του Windows 7 Service Pack 1, επιλέξτε Επόμενο

  5. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Ο υπολογιστής σας μπορεί να επανεκκινηθεί κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. 

  6. Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, συνδεθείτε στον υπολογιστή σας όταν εμφανιστεί η προτροπή σύνδεσης στα Windows. Ενδέχεται να εμφανιστεί μια ειδοποίηση που υποδεικνύει εάν ήταν επιτυχής η ενημέρωση.

  7. Εάν απενεργοποιήσατε το λογισμικό προστασίας από ιούς, ενεργοποιήστε το ξανά.

 Πηγή:Microsoft

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.