Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

FREE ANTIVIRUS

FREE ANTIVIRUS

 

avast! 7.0.1407 Free Antivirus - Αποτελεσματική προστασία από ιούς με το avast! Antivirus.

Για Windows 2000/XP/Vista/2008/7/8. 32/64-bit
Το avast! Free Antivirus είναι ένα από τα πρώτα σε λήψεις antivirus προγράμματα στον Κόσμο. Λόγω των πολλών έξτρα που διαθέτει, θεωρείται ένα ολοκληρωμένο πακέτο προστασίας, για αυτό και μπορεί άνετα να ανταγωνιστεί ακόμα και τα ακριβότερα εμπορικά προγράμματα του είδους. Υποστηρίζει τα ελληνικά, και το μενού είναι πολύ εύχρηστο, με όλες τις λειτουργίες του να βρίσκονται στην αριστερή πλευρά και να προβάλλονται στο κυρίως παράθυρο. Μπορεί να πραγματοποιήσει
έλεγχο για ιούς στα επιλεγμένα αρχεία και φακέλους ή σε ολόκληρο το σύστημα, ανά πάσα στιγμή το ζητήσετε ή προγραμματισμένα. Ο έλεγχος κατά την εκκίνηση τρέχει πριν φορτώσουν τα Windows, αποκτώντας έτσι άμεση πρόσβαση στους σκληρούς δίσκους και εντοπίζοντας ακόμα και τα δυσκολότερα να εντοπιστούν κακόβουλα λογισμικά. Οι ασπίδες πραγματικού χρόνου παρακολουθούν όλα τα μέρη του συστήματός σας για πιθανές απειλές: το σύστημα αρχείων, τα e-mail, το WEB, τις λήψεις των P2P εφαρμογών, τις λήψεις των προγραμμάτων ανταλλαγής μηνυμάτων, τη δραστηριότητα του δικτύου, τα script που εκτελούνται, και όλες τις ύποπτες δραστηριότητες στο σύστημα. Το AutoSandbox σας επιτρέπει να τρέξετε κάποιο πρόγραμμα που θεωρείτε ύποπτο σε απομονωμένο περιβάλλον, ώστε να μην προκαλέσει ζημιά στον υπολογιστή σας. Το WebRep είναι ένα πρόσθετο για τα προγράμματα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, για μπορείτε να βλέπετε τη φήμη των ιστοσελίδων που επισκέπτεστε.


Μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ (71,4ΜΒ).Panda Cloud Antivirus Free 1.5.2 - Αποτελεσματική προστασία από ιούς, με 50% μικρότερη επίπτωση στις επιδόσεις του υπολογιστή σας!

Για Windows 2000/XP/Vista/7
Το Panda Cloud Antivirus είναι το πρώτο antivirus πρόγραμμα το οποίο βασίζεται στην αρχιτεκτονική Cloud, για άμεσο εντοπισμό ακόμα και των πιο πρόσφατων απειλών που προκύπτουν. Χάρη στη λειτουργία Collective Intelligence, έχει την ικανότητα να σαρώνει τον υπολογιστή σας για ιούς, trojan, adware, spyware και άλλα κακόβουλα λογισμικά, με έως και 50% μικρότερη επίπτωση στις επιδόσεις σε σχέση με το μέσο όρο των υπόλοιπων εφαρμογών του είδους. Διαθέτει
ελληνικό μενού, το οποίο μάλιστα είναι πολύ εύχρηστο, με όλα όσα χρειάζεστε να είναι άμεσα προσβάσιμα. Σημειώστε πως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με το Microsoft Security Essentials.

Μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ (698ΚΒ).


AVG Anti-Virus Free Edition 2012 12.0.1913a4770 - Νέα έκδοση του πρώτου σε downloads Antivirus προγράμματος στον Κόσμο!

Για Windows XP/Vista/7. 32/64-bit
Το AVG Anti-Virus Free Edition παρέχει βασική προστασία για περιήγηση, αναζήτηση και κοινωνική δικτύωση. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο το χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια. Όταν περιηγείστε στο internet, όταν χρησιμοποιείτε τις μηχανές αναζήτησης ή όταν απλά συνομιλείτε με τους φίλους σας στο Facebook, το AVG Anti-Virus Free Edition σας προστατεύει σε κάθε στιγμή.
Με το AVG Anti-Virus Free Edition 2012:
- Μπορείτε άφοβα να περιηγηθείτε και να
πραγματοποιήσετε αναζητήσεις στο internet, χάρη στην προστασία σε πραγματικό χρόνο του AVG LinkScanner.
- Παραμένετε προστατευμένοι στα κοινωνικά δίκτυα, με την AVG Social Networking προστασία.
- Ο υπολογιστής σας τρέχει ταχύτερα, καθώς το AVG Smart Scanning δουλεύει σε χαμηλή προτεραιότητα ή όταν είστε μακρυά.
- Παραμένετε ενημερωμένοι, με τις πληροφορίες για τις τελευταίες απειλές από τα AVG Community Protection Network και AVG Protective Cloud Technology.

Μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ (140ΜΒ).

COMODO Internet Security Premium 5.10.228257 - Βραβευμένο Antivirus και Firewall για τον υπολογιστή σας.

Για Windows XP/Vista/7. 32/64-bit
Το Comodo Internet Security είναι ένα βραβευμένο λογισμικό προστασίας, το οποίο θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε όλους τους κινδύνους που προέρχονται από την περιήγησή σας στο διαδίκτυο. Συνδυάζει antivirus με ένα προσωπικό Τείχος Προστασίας (μπορείτε να εγκαταστήσετε το ένα από τα δύο) για το φιλτράρισμα της εισερχόμενης και εξερχόμενης κίνησης στον υπολογιστή σας. Σε περίπτωση που κάποια εφαρμογή προσπαθήσει να συνδεθεί στο internet, θα σας ειδοποιήσει, ώστε μόνιμα ή
προσωρινά να μπλοκάρετε ή να επιτρέψετε τη σύνδεση. Παρακολουθεί επίσης τα συστατικά (όπως π.χ. αρχεία dll), τα οποία πραγματοποιούν συνδέσεις στο δίκτυο, καθώς και τις γονικές διεργασίες και τις μετατροπές αρχείων σε εκτελέσιμα (checksum verification). Περιλαμβάνει ακόμα λειτουργίες αποτροπής επιθέσεων, μεταβλητών επιπέδων ασφαλείας, καταγραφής των δραστηριοτήτων κ.α. Η εισαγωγή e-mail κατά την εγκατάσταση είναι προαιρετική.

Μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ (επιλέξτε ένα link).

Kaspersky Rescue Disk 10.0.31.4 - Αφαιρέστε ιούς από τον υπολογιστή σας, χωρίς τον κίνδυνο μόλυνσης.

Για όλα τα Windows
Το Kaspersky Rescue Disk είναι ένα δωρεάν εργαλείο αφαίρεσης ιών και άλλων κακόβουλων λογισμικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπολογιστές στους οποίους η μόλυνση είναι σε τέτοιο βαθμό, ώστε είναι αδύνατο να καθαριστούν με τη χρήση anti-virus και anti-malware προγραμμάτων στο περιβάλλον του λειτουργικού συστήματος. Με τον τρόπο αυτό (δλδ χωρίς τη φόρτωση του λειτουργικού συστήματος), η ανοσοποίηση
είναι ευκολότερη, καθώς τα κακόβουλα λογισμικά δεν αποκτούν τον έλεγχο. Αφού εγγράψετε το ISO σε CD, εισάγετε το στο CD-ROM του υπολογιστή, επιλέξτε από τα BIOS να γίνει η εκκίνηση από το CD και κάντε επανεκκίνηση. Η χρήση του είναι πολύ απλή: επιλέξτε τα αντικείμενα που θέλετε να ελεγχθούν (τοπικούς δίσκους, τομείς εκκίνησης, κρυμμένα αντικείμενα της έναρξης κλπ), και πατήστε το κουμπί να ξεκινήσει η ανίχνευση. Τα μολυσμένα αρχεία που θα εντοπιστούν μπορούν να μπουν σε καραντίνα, να απομολυνθούν ή να διαγραφούν. Από τις ρυθμίσεις, μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο ασφαλείας, τον τύπο των αρχείων που θα ανιχνευθούν, το αν θα ελεγχθούν τα συμπιεσμένα αρχεία, τη μέθοδο ανίχνευσης κ.α. Η βάση δεδομένων του Kaspersky Rescue Disk αναβαθμίζεται συχνά με τις τελευταίες απειλές που προκύπτουν.

Μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ (246ΜΒ).

Autorun Eater 2.6 - Εντοπίζει και αυτόματα αφαιρεί τα ύποπτα autorun.inf αρχεία.

Για Windows XP/Vista/7
Το Autorun Eater παρακολουθεί τις θύρες USB του υπολογιστή σας και σας ειδοποιεί κάθε φορά που ένα USB περιέχει κάποιο ύποπτο autorun.inf αρχείο. Μπορείτε να ερευνήσετε τις οδηγίες του autorun και ποια αρχεία εκτελεί και να αποφασίσετε αν θα το διαγράψετε ή θα το αγνοήσετε. Αν επιλέξετε να αγνοηθεί, το Autorun Eater δε θα σας ενοχλήσει ξανά για τη συγκεκριμένη μονάδα. Μπορείτε επιπλέον να ορίσετε ηχητική ειδοποίηση, αυτόματο Backup του autorun για την περίπτωση που το διαγράψατε κατά λάθος, αυτόματη αφαίρεση κ.α.
Στην έκδοση 2.6, προστέθηκε η επιλογή Malware Scan για έλεγχο του μολυσμένου δίσκου με τη βοήθεια του ανιχνευτή γραμμής εντολών του Microsoft Security Essentials, μετά την αφαίρεση του ύποπτου
autorun.inf αρχείου. Προστέθηκε επίσης η επιλογή MSE Scan Log για να δείτε το αρχείο καταγραφής του Microsoft Security Essentials. Αφαιρέθηκε κ επιλογή Priority, μαζί με κάποιους περιττούς κώδικες, για καλύτερη έναρξη και επιδόσεις. Τέλος, έγιναν κάποιες βελτιώσεις στον τρόπο που συμπεριφέρεται η εφαρμογή.

Μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ (1,4ΜΒ).

RemoveIT Pro 4 SE 2.10.2012 - Εντοπίζει και αφαιρεί ιούς που άλλα προγράμματα αδυνατούν να ανακαλύψουν!

Για όλα τα Windows
Το RemoveIT Pro εντοπίζει και αφαιρεί ιούς, τους οποίους πολλά από τα δημοφιλή Antivirus προγράμματα αδυνατούν να εντοπίσουν. Αν δεν μπορείτε να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από ιούς, σκουλήκια, adware και spyware, τότε το πρόγραμμα αυτό ίσως αποτελέσει τη λύση. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του συγκαταλέγονται η προβολή των
διεργασιών και των υπηρεσιών του Συστήματος που λαμβάνουν χώρα σε πραγματικό χρόνο με τις πλήρεις διαδρομές τους, καθώς και η λίστα με τα προγράμματα που εκκινούν μαζί με τα Windows. Το RemoveIT Pro αποτελεί μια πολύ καλή προσθήκη στην ήδη υπάρχουσα προστασία του υπολογιστή σας, καθώς δεν προσφέρει προστασία σε πραγματικό χρόνο.

Μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ (4,1ΜΒ).Kaspersky TDSSKiller 2.7.0.0 - Εντοπίζει και αφαιρεί γνωστά και άγνωστα rootkit μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Για Windows XP/Vista/7. 32/64-bit
Το Kaspersky TDSSKiller είναι ένα χρήσιμο portable εργαλείο εντοπισμού και αφαίρεσης γνωστών (όπως τα TDSS, Sinowal, Whistler, Phanta, Trup, Stoned) και άγνωστων rootkit. Ανιχνεύει τα μέρη τα οποία συνήθως δρουν, όπως τις υπηρεσίες, τους drivers και τους τομείς εκκίνησης. Ανιχνεύει επίσης για κρυμμένα αρχεία ή υπηρεσίες, τα οποία μπορεί να αποτελέσουν απειλές διαφόρων ειδών για τον υπολογιστή σας. Όλη η διαδικασία διαρκεί μερικά μόνο
δευτερόλεπτα, ενώ μπορεί και να αυτοματοποιηθεί, ώστε να πραγματοποιείται σε τακτική βάση. Έχετε όμως υπόψιν σας ότι υπάρχει περίπτωση το TDSSKiller να αναγνωρίσει νόμιμα αρχεία ως rootkit και θα ήταν καλό προτού διαγράψετε κάποιο από αυτά, να κάνετε μια αναζήτηση για αυτό στο internet.

Μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ (1,9ΜΒ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.